fbpx

DEKEN

In een warme deken verwerken we tastbare herinneringen van dierbaar textiel. Het ontwerp maken we in overleg. Onze social factory kent een grote verscheidenheid aan creatieve breinen die graag met je meedenken. Elke deken maken wij met zorg en aandacht. Het is bijzonder aan zoiets persoonlijks te mogen werken. Het bewust iets voor een ander te kunnen betekenen is stimulerend voor ons als makers. 

Het textiel dat jij graag in een deken verwerkt wilt hebben, behoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Mocht je graag details (broek-/borstzakjes, logo’s e.d.) uit een specifiek kledingstuk terug willen zien, dan houden we daar rekening mee. Wij kunnen tricot en kwetsbare stoffen verwerken in dekens, doordat we deze verstevigen met vlieseline. We brengen hiervoor extra kosten in rekening, omdat het meer materiaal en tijd kost, die toeslag bedraagt €30pm2.

Prijzen

formaat
ledikant
€142,50

afmeting: 100 x 150 cm

formaat
plaid
€220

afmeting: 130 x 180 cm

formaat
deken
€266

afmeting: 140 x 200 cm

Dit zijn standaardformaten. Wil je liever iets anders, neem dan contact met ons op. Wij hanteren €95 pm2 (excl. toeslag voor kwetsbare en tricot stoffen).

Bestellen?

Alle producten worden op maat gemaakt en zijn dus  niet standaard beschikbaar. Bel ons even of kom langs. 

Help een kind
doneer een knuffel!

© Elliz in company - 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau