Maatwerk

Naast onze ‘standaard’ producten ben je bij ons ook op het juiste adres voor maatwerk. Het is bij ons mogelijk om van je eigen materialen een product te laten maken passend bij hetgeen wat jij voor ogen hebt. Een zakelijk laptophoes van vrachtwagenzeil, een tasje gemaakt van oude tenten, een knuffel met kledingstukken van jouw dierbaren. Het is bij ons allemaal mogelijk!
Dit resulteert in een bijzonder en persoonlijk product, zowel persoonlijk als zakelijk een mooi geschenk.
Daarbij draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van inwoners in de regio!

Producten met een verhaal

Onze producten worden gemaakt van oude materialen die wij een nieuw leven geven, Dit maakt onze producten duurzaam. De producten worden gemaakt door onze deelnemers. Onze deelnemers werken dagelijks hard in ons atelier aan prachtige producten en aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ieder product is anders en heeft zijn eigen verhaal, net als de mens!

Relatiegeschenk

Zoek jij een mooi zelfontworpen en duurzaam geschenk met een mooi verhaal? Dan ben je bij ons op het juiste adres! In samenwerking met onze deelnemers creëren we een waardevol product precies naar hoe jij het voor ogen hebt. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van herbruikbaar textiel. Hiernaast is het mogelijk om een product bij ons te laten maken op basis van je eigen materialen.

Prijzen

Het maken van een product op maat is een proces waar we met tijd en aandacht aan werken. Tijdens de ontmoeting met de klant wordt het uiteindelijke ontwerp bepaald. Daarna gaan we aan de slag. Elk stukje textiel wordt zorgvuldig gekozen, geknipt, eventueel verstevigd en in het ontwerp geplaatst. Daarna volgt het spelden, rijgen, stikken, borduren, voeren of vullen en uiteindelijk wordt het product met de hand afgewerkt. Met zorgvuldigheid en aandacht maken we een kwalitatief goed product naar de wensen van de klant.

Winkel binnen bij Elliz in Company

Projecten waar we trots op zijn

Op weg naar werk… met Deveney!

Op weg naar werk… met Deveney!

door Anske van den Dool | EIC-werkvloerbegeleider Zes maanden geleden zat een gemotiveerde jongedame met grote donkere ogen, een sprekende lach en...

Lees meer