Maatwerk

We zijn je ook graag van dienst met producten die helemaal passen bij hetgeen jij voor ogen hebt. Een zakelijke tas gemaakt van afgeschreven vrachtwagenzeil, een wijntasje van eigen servetten, een knuffel voor patiënten met jouw logo in het oortje. We denken graag met je mee!
Het resultaat: een bijzonder en persoonlijk zakelijk geschenk of product in de oplage die jij wenst. Daarbij draag je bij aan de ontwikkeling van inwoners in de regio!

In drie stappen uw eigen maatwerk product

Stap 1

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Bel naar 06 24533581 of stuur een mail naar info@ellizincompany.nl.

Stap 2

Samen ontwerpen we jouw maatwerk product. Dit kan bij ons in de winkel, of na telefonisch overleg.

Maak een afspraak via het contactformulier of bel  06 24533581 of stuur een mail naar info@ellizincompany.nl.

Stap 3

We maken een offerte. Onze medewerkers gaan met veel plezier in de werkplaats aan de slag aan jouw opdracht. 

Om een offerte aan te vragen of een bestelling te plaatsen, bel 06 24533581 of mail dus naar info@ellizincompany.nl.

Help een kind: doneer een knuffel!

Met jouw donatie maak je het mogelijk om een persoonlijke knuffel te maken voor kinderen die het nodig hebben. Kinderen die tijdelijk een naaste moeten missen, door werk of andere bijzondere omstandigheden. Of definitief afscheid hebben moeten nemen van iemand.

Op dit moment doet Elliz in Company mee met een bijzonder project van Exodus Nederland. We maken knuffels met en voor kinderen van gedetineerden die hun ouder vaak langere tijd moeten missen. Met jouw steun maken we een bijzonder product, waar niet alleen de kinderen maar ook de makers blij van worden.

678 mensen gingen je voor

Grote aantallen en toch maatschappelijk en duurzaam geproduceerd 

Bij Elliz in Company kun je ook terecht voor zakelijk maatwerk in grotere aantallen. Ook deze textiele producten worden gemaakt in onze textielwerkplaats in Zaltbommel. Voor diverse opdrachtgevers hebben we eerder al tassen, kussens, sleutelhangers, prijskaarthouders en knuffels gemaakt. Mocht je geïnteresseerd zijn in een maatschappelijk en duurzaam geproduceerd product op maat, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Een uniek stuk

Wil jij een uniek stuk bestellen? Elliz in Company maakt het voor je. We maken knuffels, dekens en vlaggen van door jou aangeleverd textiel. Maar ook als je iets anders wilt, iets wat nog niet beschreven staat op deze website, gaan we graag met jouw ideeën aan de slag.

Beschrijf in onderstaand formulier wat je wilt maken, voor wie het is en hoeveel stukjes stof je wilt verwerken. Samen komen we tot een uniek product, wat van waardevolle betekenis is voor jou en waar ook onze makers blij van worden.

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken.

knuffels

mensen actief geweest

knuffel specials in samenwerking met Exodus Nederland

meter vlaggenlijnen


tassen

Projecten waar we trots op zijn

Op weg naar werk… met Deveney!

Op weg naar werk… met Deveney!

door Anske van den Dool | EIC-werkvloerbegeleider Zes maanden geleden zat een gemotiveerde jongedame met grote donkere ogen, een sprekende lach en...

Lees meer