Als je Zaltbommel binnen komt, heten wij je gelijk welkom. Ja! We zijn dichter bij je gekomen.

Onze nieuwe locatie is een grote lichte zaal die uitkijkt op de Boschstraat en het park. Je kunt ons dus dagelijks zien en het wonder van Elliz in Company aanschouwen. Je bent altijd welkom om langs te komen en te kijken naar wat wij doen. We hebben nu een elektrische deur die gewoon uit zichzelf open gaat.. wat leuk!

Het verhuisproces duurde ongeveer twee weken. Het begon met het verven van de muren. Toen hebben wij de oude vloer verwijderd en de professionals van Lensen hebben een geweldige nieuwe vloer geleverd. Daarna hebben we met zijn allen gesjouwd, waarbij we hulp kregen van de sterkste mannen van de Ronde Tafel. Dieneke een hele grote appeltaart gemaakt; we hebben het samen helemaal opgegeten. Inmiddels is Elliz in Company weer verder gegaan met haar wonderen zoals het “Super Warme Deken project” en nog veel meer mooie ideeën. We hebben nu nog meer zin om naar ons werk te gaan en Cock lacht meer dan ooit.

We willen alle mensen bedanken die hebben geholpen en die geloven in de missie van Elliz in Company. Verhuizen is altijd rommelig, maar de inzet van vrijwilligers en vrienden heeft ervoor gezorgd dat het een geweldige tijd was.

Onze nieuwe locatie wacht op jou. Ons team verwelkomt graag nieuwe vrijwilligers. Maak jouw ideeën waar bij Elliz in Company.

Door: Nour Ajoum, Syriër, journalist, werkzaam bij Elliz in Company