Met zijn allen waren wij ons aan het voorbereiden om de wonderen van Elliz in Company naar het zorgcentrum “Zonnelied” in Ammerzoden te sturen. Betty heeft een een kraam gereserveerd voor de jaarlijkse Herfstmarkt.
Iedereen was druk in de weer om met elkaar de kerstvlaggen te voltooien. Ahmad vergat zijn formulieren in te vullen, omdat hij vlaggen moest naaien. Nour transformeerde door Elliz in Company’s magische stok van journalist naar iemand die kleding strijkt!

Zonnelied Ammerzoden Elliz in Company2Hoewel we niet zoveel producten op “Zonnelied” hebben verkocht , was het een goede ervaring om het gedachtengoed van Elliz In Company verder te verspreiden.
“Kent u Elliz in Company?” vroeg Ria aan de bezoekers. Het is een plek waar iedereen welkom is. We lachen, praten en werken met textiel, zoals de vlaggetjes of zadelhoezen.”
Ria was er niet alleen voor de verkoop van de producten, ze nodigde ook mensen uit om kennis te maken met Elliz in Company. Dat is het belangrijkste voor ons. We willen dat mensen onze boodschap kennen. Het verhaal achter onze producten is belangrijk voor onze klanten en iedereen kan zijn diensten aanbieden om met elkaar deze te produceren.