Afgelopen week hadden we een nieuwe ster bij Elliz in Company. Zodra je binnen komt, zie je haar. Ze komt naar je toe met een vriendelijke glimlach “Hoi, ik ben Tjiske” en de vraag, “wil je koffie of thee”? Ze zal het rennend en vliegend bij je brengen en hervat haar activiteiten met de anderen.
Tjiske Blei loopt stage bij Elliz in Company voor haar middelbare school opleiding en is binnen een week vrienden geworden met iedereen hier. Ze heeft gezegd dat ze hier graag zou blijven komen. Zelfs als het niet voor haar stage zou zijn.
Tjiske zit vol leven en energie. Ze praat en lacht met iedereen. Je kunt haar vinden in gezelschap van vrouwen die aan het breien zijn. Ook kun je haar heen en weer zien rennen tussen de keuken, de kelder en het magazijn om iets te halen. Zo is ze ook al verschillende keren op de tafel geklommen om foto’s te maken van dames die werken met naald en draad.
Tjiske wil liever haar vakantie bij Elliz in Company doorbrengen dan ergens anders en dat is logisch! Wat wij bieden, is veel leuker dan reisjes en hagelwitte stranden.
Stagiaires – ongeacht leeftijd en opleiding – zijn altijd welkom bij Elliz in Company want ze laten een frisse wind door ons bedrijf waaien.