Heb je een oud shirt of pak waarvan je geen afscheid wilt nemen? Geen probleem! Elliz in company kan zorgen dat het altijd bij je blijft door het om te toveren in bijvoorbeeld een kussensloop of tafelkleed. We helpen je graag met het koesteren van herinneringen. Je zult God dankbaar zijn voor onze aanwezigheid in jouw leven.

Omdat onze nieuwe locatie dichterbij de mensen is, is het bezoekersaantal gestegen. We trekken steeds meer mensen aan die speciale verzoeken voor ons hebben. Zoals gordijnen maken of het repareren van een favoriet picknickkleed. We voeren die taak uit op onze speciale manier die je alleen bij ons kunt vinden: iedereen samen met een glimlach, eigen cultuur en stukje visie.

Het belangrijkste nieuws van deze week is dat Nour voor de eerste keer op tijd kwam sinds hij een Ellizer is. Erg uniek en bijzonder.

We zijn nog steeds bezig met het verven van de kasten. Iedereen kan Mohammed met een leeg verfblik in zijn handen zien staan en hem horen zeggen: “Deze verf is op! Ik heb een nieuw blik nodig..” Verder mogen we steeds meer vrijwilligers verwelkomen die professionals zijn in het veld waar ze vandaan komen. Zo kwam deze week Annelies kennismaken, ze werkt als trauma en verlies begeleider.

Bij Elliz in Company tekenen we zo eigenlijk allemaal een stuk van een schilderij. Een schilderij vol van vreugde….vol van wonderen.

Door: Nour Ajoum, Syriër, journalist, werkzaam bij Elliz in Company 
Vertaald door Anetta Scheurwater