Een andere getalenteerde stagiair voor vier maanden

Acht uur elke dag, gedurende vier maanden zal Maaike bij Elliz in Company doorbrengen. Daar zijn we blij mee!

Maaike Spijkerman studeert product vormgeven aan het MBO St. Lucas in Boxtel, en voor haar opleiding koos ze ervoor om deze stage periode bij Elliz in Company door te brengen. Ze houdt van het bedrijfssfeer en die warme glimlach tussen de vrijwilligers. Ze weet veel over het bedrijf omdat ze in dezelfde straat woont als Elliz in Company in Zaltbommel.

Maaike denkt dat ze veel zal leren bij Elliz in Company, het spijt me voor haar! Want ze kan ons juist iets leren! Ze is erg getalenteerd, ze heeft veel geweldige ideeën. Maaike zal een paar woorden over elk product op een bijlagekaart schrijven. Het is als het verhaal van een product. Ze zal producten ontwerpen. Ze zal ook zes keer per dag lachen tegen Cock. Dit is echt de moeilijkste taak in Elliz in Company.

Elliz in Company heeft zulke getalenteerde jonge mensen nodig. Hun aanwezigheid zal het bedrijf altijd fris maken en ze zullen de koffie warm en pittig houden!

“Ik voelde dat iedereen welkom is in het bedrijf, ik vond de elektronische deur leuk”, zei Maaike. “Ik hoop dat Elliz in Company groter zal worden en dat meer mensen haar ideeën zullen leren kennen.”

We geven Maaike de titel “Ellizer” gratis. We wensen haar veel succes en plezier in het bedrijf, net als de rest..