Aandacht voor iedereen

Iedereen telt. Dat komt zowel in onze werkwijze voor de deelnemers terug, als in het werk wat we graag doen voor onze klanten. De aandacht voor de deelnemers maakt dat hun gevoel van eigenwaarde groeit.

In iedere maatwerk opdracht gaat een verhaal schuil. Door met aandacht hieraan te werken, voelt de klant zich gezien en de deelnemer krijgt de kans iets belangrijks te doen voor een ander. Ook dat maakt dat mensen het gevoel krijgen mee te tellen.

Prijzen

Het maken van een product op maat is een proces waar we met tijd en aandacht aan werken. Tijdens de ontmoeting met de klant wordt het uiteindelijke ontwerp bepaald. Daarna gaan we aan de slag. Elk stukje textiel wordt zorgvuldig gekozen, geknipt, eventueel verstevigd en in het ontwerp geplaatst. Daarna volgt het spelden, rijgen, stikken, borduren, voeren of vullen en uiteindelijk wordt het product met de hand afgewerkt. Met zorgvuldigheid en aandacht maken we een kwalitatief goed product naar de wensen van de klant.

Winkel binnen bij Elliz in Company

Doel

Bij Elliz in Company is er warmte en aandacht voor iedereen. Oprichtster Elze Frie ziet dat er nog weinig aandacht is voor het gebrek aan eigenwaarde waar mensen met een afstand tot maatschappij en of arbeidsmarkt mee te maken hebben. Een belangrijk gevolg is dat het voor hen lastig is om stappen te zetten richting een positieve plek in de maatschappij of arbeidsmarkt. Daarom werkt zij, met alle vrijwilligers bij Elliz in Company, vooral aan die eigenwaarde.

Werkplaats Elliz in Company

Onze werkplaats en winkel

Sinds 1 maart 2021 is Elliz in Company verhuisd naar een pand in de binnenstad van Zaltbommel, waar naast de werkplaats nu ook een winkel gevestigd is. Daar worden de producten verkocht die in de werkplaats gemaakt worden. Elk product is uniek, van goede kwaliteit en wordt gemaakt van verkregen textiel.

Help een kind: doneer een knuffel!

Met jouw donatie maak je het mogelijk om een persoonlijke knuffel te maken voor kinderen die het nodig hebben. Kinderen die tijdelijk een naaste moeten missen, door werk of andere bijzondere omstandigheden. Of definitief afscheid hebben moeten nemen van iemand.

Op dit moment doet Elliz in Company mee met een bijzonder project van Exodus Nederland. We maken knuffels met en voor kinderen van gedetineerden die hun ouder vaak langere tijd moeten missen. Met jouw steun maken we een bijzonder product, waar niet alleen de kinderen maar ook de makers blij van worden.

678 mensen gingen je voor

knuffels

mensen actief geweest

knuffel specials in samenwerking met Exodus Nederland

meter vlaggenlijnen


tassen

Projecten waar we trots op zijn

Op weg naar werk… met Deveney!

Op weg naar werk… met Deveney!

door Anske van den Dool | EIC-werkvloerbegeleider Zes maanden geleden zat een gemotiveerde jongedame met grote donkere ogen, een sprekende lach en...

Lees meer