Aandacht voor iedereen

Iedereen telt. Dat komt zowel in onze werkwijze voor de deelnemers terug, als in het werk wat we graag doen voor onze klanten. De aandacht voor de deelnemers maakt dat hun gevoel van eigenwaarde groeit.

In iedere maatwerk opdracht gaat een verhaal schuil. Door met aandacht hieraan te werken, voelt de klant zich gezien en de deelnemer krijgt de kans iets belangrijks te doen voor een ander. Ook dat maakt dat mensen het gevoel krijgen mee te tellen.

Doel

Bij Elliz in Company is er warmte en aandacht voor iedereen. Oprichtster Elze Frie ziet dat er nog weinig aandacht is voor het gebrek aan eigenwaarde waar mensen met een afstand tot maatschappij en of arbeidsmarkt mee te maken hebben. Een belangrijk gevolg is dat het voor hen lastig is om stappen te zetten richting een positieve plek in de maatschappij of arbeidsmarkt. Daarom werkt zij, met alle vrijwilligers bij Elliz in Company, vooral aan die eigenwaarde.

Werkplaats Elliz in Company

Onze werkplaats en winkel

Sinds 1 maart 2021 is Elliz in Company verhuisd naar een pand in de binnenstad van Zaltbommel, waar naast de werkplaats nu ook een winkel gevestigd is. Daar worden de producten verkocht die in de werkplaats gemaakt worden. Elk product is uniek, van goede kwaliteit en wordt gemaakt van verkregen textiel.

knuffels

mensen actief geweest

knuffel specials in samenwerking met Exodus Nederland

meter vlaggenlijnen


tassen

Projecten waar we trots op zijn

Op weg naar werk… met Deveney!

Op weg naar werk… met Deveney!

door Anske van den Dool | EIC-werkvloerbegeleider Zes maanden geleden zat een gemotiveerde jongedame met grote donkere ogen, een sprekende lach en...

Lees meer