Textiel + Shop

Onze winkel en werkplaats

Begin maart 2021 is de werkplaats van Elliz in Company verhuisd naar een pand in de binnenstad van Zaltbommel. Sindsdien hebben we ook een winkel, naast de werkplaats. De winkel is met liefde en zorg ingericht en nodigt je uit om net dat ene leuke, unieke en waardevolle kadootje, voor jezelf of iemand anders, te kopen.

Ons assortiment

In de winkel bieden we de textiel producten aan die in de werkplaats met liefde, aandacht en oog voor detail worden gemaakt. De tassen, etuis, dekens, knuffels en meer zijn exclusief, uniek en van een goede kwaliteit. Een gedeelte van het assortiment verandert per week: vintage producten, tafelkleden, boeken, kaarten, dekens en kussens. Alles wordt gemaakt van verkregen textiel.

Een sociale trekpleister

Bij veel inwoners in de regio is Elliz in Company een begrip, niet in de laatste plaats vanwege het sociale karakter. Ook vinden steeds meer bezoekers van de stad de weg naar onze winkel tussen wijnhandel Van Boort en bakkerij Van Keulen. Met parkeerplekken voor de voordeur zijn we voor iedereen toegankelijk. En dat is precies wat we zo belangrijk vinden.

Naaimachine werkplaats
Toonbank winkel Elliz in company
Werkplaats vrijwilliger
Buitenkant winkel Elliz in Company Zaltbommeel0
Weefgetouw werkplaats vrijwilliger
Knuffel winkel Elliz in Company
Reïntegratie werkplaats Elliz in Company
Winkel Elliz in Company vintage
Vrijwilliger werkplaats Elliz in Company
Boek in winkel Elliz in Company
Winkel Elze Anske
Knuffel Vos winkel Zaltbommel
Strijken werkplaats textiel
Hert winkel Elliz Company in Zaltbommel
Winkel overzicht Elliz in Company social company

Help een kind: doneer een knuffel!

Met jouw donatie maak je het mogelijk om een persoonlijke knuffel te maken voor kinderen die het nodig hebben. Kinderen die tijdelijk een naaste moeten missen, door werk of andere bijzondere omstandigheden. Of definitief afscheid hebben moeten nemen van iemand.

Op dit moment doet Elliz in Company mee met een bijzonder project van Exodus Nederland. We maken knuffels met en voor kinderen van gedetineerden die hun ouder vaak langere tijd moeten missen. Met jouw steun maken we een bijzonder product, waar niet alleen de kinderen maar ook de makers blij van worden.

678 mensen gingen je voor

knuffels

mensen actief geweest

knuffel specials in samenwerking met Exodus Nederland

meter vlaggenlijnen


tassen

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els