(re)Integratie & Opleiden

Bij Elliz in Company werken mensen aan bijzondere producten én aan zichzelf!

Door het leren werken aan betekenisvolle textiele producten en op unieke werkwijze geeft Elliz in Company mensen weer het gevoel mee te tellen.

Met aandacht, geduld en doelgerichtheid wordt er samen gewerkt en geleerd, om mensen met motivatie, eerst tot zichzelf en vervolgens tot ontplooiing te laten komen. Met als uiteindelijke doel een duurzame plek in de maatschappij en/of arbeidsmarkt.

We werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties zoals Buurtzorg, Welzijn Bommelerwaard, Humanitas, Vluchtelingenwerk, de Voedselbank, Werkzaak Rivierenland, het UWV en gemeenten. Samen trekken we op in de ondersteuning van mensen die gemotiveerd op weg willen richting werk en een zinvolle plek in de samenleving.

Werken bij

Elliz in Company is een kleurrijke, sociale, innovatieve textielwerkplaats waar mensen met liefde, creativiteit en bevlogenheid samen werken aan producten, zowel in eigen beheer als in opdracht van particulieren en bedrijven. Iedereen telt bij Elliz in Company en dat betekent ook dat iedereen welkom is zoals je bent. 

Tijdens het werk, leren we met en van elkaar. Het is mogelijk nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een ontspannen en vrolijke sfeer. Ons doel is mensen die graag stappen willen zetten richting vooruitgang, te ondersteunen daarin. Op maat en met aandacht. Want iedereen is anders en iedereen is de moeite waard.

vacatures

Elliz in Company is een organisatie die voor een groot deel op de inzet en het enthousiasme van vrijwilligers draait. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die, samen met de deelnemers, wil werken aan onze producten en die een deel van de begeleiding op zich neemt.

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die goed kan luisteren, geduld heeft en belangstelling heeft voor mensen? We willen je van harte uitnodigen contact met ons op te nemen.
De sfeer bij Elliz in Company kenmerkt zich door openheid, saamhorigheid en gemoedelijkheid.
Het werkgebied is Rivierenland en we zijn gevestigd in Zaltbommel.

Ben jij

  • Iemand die zich goed in een ander kan inleven
  • Communicatief en sociaal
  • Evenwichtig en stabiel
  • Iemand die een goede balans weet te vinden tussen betrokkenheid en afstand houden
  • Een persoon die kan omgaan met mensen van allerlei culturen en levensbeschouwingen
  • Minimaal twee dagdelen per week beschikbaar
  • Bekend met textiele werkvormen
    dan zou het fijn zijn als je ons team kan komen versterken.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Elze Frie, info@ellizincompany.nl, 0624533581
Langskomen kan ook, op afspraak met Elze, in de Boschstraat 92, Zaltbommel

Elliz in Company is een organisatie waar we samen werken en van elkaar leren. We bieden stagiaires graag de mogelijkheid werkervaring op te doen in een sociale onderneming met een zeer diverse groep mensen. Je bent welkom om vanuit je opleiding met jouw talent en interesses een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mensen bij ons. Elliz in Company is een erkend stagebedrijf.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Elze Frie, info@ellizincompany.nl, 0624533581
Langskomen kan ook, op afspraak met Elze, in de Boschstraat 92, Zaltbommel