fbpx

(re)Integratie & Opleiden

Bij Elliz in Company werken mensen aan bijzondere producten én aan zichzelf!

Door het leren werken aan betekenisvolle textiele producten en op unieke werkwijze geeft Elliz in Company mensen weer het gevoel mee te tellen.

Met aandacht, geduld en doelgerichtheid wordt er samen gewerkt en geleerd, om mensen met motivatie, eerst tot zichzelf en vervolgens tot ontplooiing te laten komen. Met als uiteindelijke doel een duurzame plek in de maatschappij en/of arbeidsmarkt.

We werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties zoals Buurtzorg, Welzijn Bommelerwaard, Humanitas, Vluchtelingenwerk, de Voedselbank, Werkzaak Rivierenland, het UWV en gemeenten. Samen trekken we op in de ondersteuning van mensen die gemotiveerd op weg willen richting werk en een zinvolle plek in de samenleving.

Werken bij

Elliz in Company is een kleurrijke, sociale, innovatieve textielwerkplaats waar mensen met liefde, creativiteit en bevlogenheid samen werken aan producten, zowel in eigen beheer als in opdracht van particulieren en bedrijven. Iedereen telt bij Elliz in Company en dat betekent ook dat iedereen welkom is zoals je bent. 

Tijdens het werk, leren we met en van elkaar. Het is mogelijk nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een ontspannen en vrolijke sfeer. Ons doel is mensen die graag stappen willen zetten richting vooruitgang, te ondersteunen daarin. Op maat en met aandacht. Want iedereen is anders en iedereen is de moeite waard.

vacatures

Elliz in Company zoekt een bestuurslid Marketing & Sales  (vrijwillig)

Elliz in Company (EiC) is een kleurrijke en duurzame sociale onderneming in Zaltbommel. In onze textielwerkplaats werken mensen die een afstand tot de maatschappij en/of arbeidsmarkt ervaren, aan bijzondere producten én aan zichzelf. Door het leren werken aan betekenisvolle producten, als herinneringsdekens en troostknuffels, en het stellen van persoonlijke leerdoelen, proberen wij de eigenwaarde van onze makers te vergroten. Met aandacht, geduld en doelgerichtheid werken we samen om mensen eerst tot zichzelf en vervolgens tot ontplooiing te laten komen. Met als uiteindelijke doel een kwalitatief hoogwaardig en persoonlijk product voor de klant en een duurzame plek in de maatschappij en/of arbeidsmarkt voor de maker.

Onze wens is om als organisatie verder te professionaliseren met als doel om meer financieel onafhankelijk te opereren en meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te kunnen begeleiden.

Het bestuur en de rol:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger met hart voor het sociaal maatschappelijk domein die haar/zijn kennis wil inzetten om ‘het merk’ Elliz in Company verder op de kaart te zetten. Ervaring met marketing, sales e/o fondsenwerving is een pre.
Tijdsinvestering: per maand wordt er twee keer vergaderd, incidenteel is er een afspraak bij EiC en onderlinge communicatie via mail en app.

Wij bieden de mogelijkheid een positieve bijdrage te leveren aan een maatschappelijke organisatie met een groot sociaal en duurzaam hart.

 • Ben je geïnspireerd door onze missie en ambities
 • Wil je bijdragen aan onze professionalisering
 • Werk je graag samen met een team aan een gezamenlijk doel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Draag bij aan onze missie!

Neem dan contact op met Juliette Bouman (bestuurslid Elliz in Company):

juliettebouman@gmail.com of 06-53550756.

https://www.social-enterprise.nl/…/lid/elliz-company-784

Elliz in Company is een organisatie die voor een groot deel op de inzet en het enthousiasme van vrijwilligers draait. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die, samen met de deelnemers, wil werken aan onze producten en die een deel van de begeleiding op zich neemt.

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die goed kan luisteren, geduld heeft en belangstelling heeft voor mensen? We willen je van harte uitnodigen contact met ons op te nemen.
De sfeer bij Elliz in Company kenmerkt zich door openheid, saamhorigheid en gemoedelijkheid.
Het werkgebied is Rivierenland en we zijn gevestigd in Zaltbommel.

Ben jij

 • Iemand die zich goed in een ander kan inleven
 • Communicatief en sociaal
 • Evenwichtig en stabiel
 • Iemand die een goede balans weet te vinden tussen betrokkenheid en afstand houden
 • Een persoon die kan omgaan met mensen van allerlei culturen en levensbeschouwingen
 • Minimaal twee dagdelen per week beschikbaar
 • Bekend met textiele werkvormen
  dan zou het fijn zijn als je ons team kan komen versterken.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Elze Frie, info@ellizincompany.nl, 0624533581
Langskomen kan ook, op afspraak met Elze, in de Boschstraat 92, Zaltbommel

Elliz in Company is een organisatie waar we samen werken en van elkaar leren. We bieden stagiaires graag de mogelijkheid werkervaring op te doen in een sociale onderneming met een zeer diverse groep mensen. Je bent welkom om vanuit je opleiding met jouw talent en interesses een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mensen bij ons. Elliz in Company is een erkend stagebedrijf.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Elze Frie, info@ellizincompany.nl, 0624533581
Langskomen kan ook, op afspraak met Elze, in de Boschstraat 92, Zaltbommel

Help een kind
doneer een knuffel!

© Elliz in company - 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau