fbpx

(re)Integratie & Opleiden

Bij Elliz in Company werken mensen aan bijzondere producten én aan zichzelf!

Door het leren werken aan betekenisvolle textiele producten en op unieke werkwijze geeft Elliz in Company mensen weer het gevoel mee te tellen.

Met aandacht, geduld en doelgerichtheid wordt er samen gewerkt en geleerd, om mensen met motivatie, eerst tot zichzelf en vervolgens tot ontplooiing te laten komen. Met als uiteindelijke doel een duurzame plek in de maatschappij en/of arbeidsmarkt.

We werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties zoals Buurtzorg, Welzijn Bommelerwaard, Humanitas, Vluchtelingenwerk, de Voedselbank, Werkzaak Rivierenland, het UWV en gemeenten. Samen trekken we op in de ondersteuning van mensen die gemotiveerd op weg willen richting werk en een zinvolle plek in de samenleving.

Werken bij

Elliz in Company is een kleurrijke, sociale, innovatieve textielwerkplaats waar mensen met liefde, creativiteit en bevlogenheid samen werken aan producten, zowel in eigen beheer als in opdracht van particulieren en bedrijven. Iedereen telt bij Elliz in Company en dat betekent ook dat iedereen welkom is zoals je bent. 

Tijdens het werk, leren we met en van elkaar. Het is mogelijk nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in een ontspannen en vrolijke sfeer. Ons doel is mensen die graag stappen willen zetten richting vooruitgang, te ondersteunen daarin. Op maat en met aandacht. Want iedereen is anders en iedereen is de moeite waard.

vacatures

De missie van Elliz in Company is het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maatschappij. Wij leren hen een ambacht. Én de sociale vaardigheden die daarbij horen.
“Ontdooien, ontplooien en het zelf rooien”. Zo ondersteunen wij mensen op hun weg richting arbeid, opleiding, vrijwilligerswerk en een zinvol bestaan. 

Bij ons is iedereen welkom. Ongeacht leeftijd, niveau, afkomst of geslacht. Omdat we geloven dat iedereen telt.

Onze Toekomst

Wij hebben onze wortels in de lokale gemeenschap. Samen met ondernemers uit de regio werken we aan ons initiatief Elliz in Good Company. Hiervoor brengen we de vraag naar arbeid en het aanbod van werknemers die door ons begeleid worden bij elkaar. Met als gemeenschappelijk doel duurzame arbeidsrelaties ontwikkelen.

Ons doel is jaarlijks 30 mensen onze leer-/werkroute succesvol te laten doorlopen. Zodat Elliz in Company binnen 3 jaar 100% financieel onafhankelijk is. Onze wens is verder professionaliseren. Daarom investeren we in marketing, opleidingen, kennis, sociale vaardigheden en werknemersvaardigheden bij de deelnemers.

 • Ben je geïnspireerd door onze missie en ambities?
 • Wil je bijdragen aan onze groei?
 • Werk je graag samen met een team aan een maatschappelijk doel?
 • Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie is Elliz in Company?

De textielwerkplaats Elliz in Company is een social factory. 5 jaar geleden startte Elze Frie in Zaltbommel een vrijwilligersorganisatie waar iedereen welkom was. Ze werkten samen aan opdrachten voor het maken van textiele producten.

In onze lokale gemeenschap ontbreekt het aan voldoende re-integratievoorzieningen voor werklozen. Steeds meer zeer gemotiveerde mensen, maar met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, sluiten zich bij ons aan. Deze groep mensen die tussen wal en schip valt, heeft het steeds moeilijker. Onze social factory ondersteunt en begeleid hen op hun pad richting vooruitgang.

Er is een groeiende vraag naar de producten die wij produceren. Dat maakt het voor ons mogelijk om te professionaliseren en steeds meer mensen te helpen bij het krijgen van betaalde baan. Draag bij aan onze missie!

Neem contact op met Eelco Gulpen (bestuurslid Elliz in Company): penningmeester@ellizincompany.nl of 06-30477278.

Elliz in Company is een organisatie die voor een groot deel op de inzet en het enthousiasme van vrijwilligers draait. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die, samen met de deelnemers, wil werken aan onze producten en die een deel van de begeleiding op zich neemt.

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die goed kan luisteren, geduld heeft en belangstelling heeft voor mensen? We willen je van harte uitnodigen contact met ons op te nemen.
De sfeer bij Elliz in Company kenmerkt zich door openheid, saamhorigheid en gemoedelijkheid.
Het werkgebied is Rivierenland en we zijn gevestigd in Zaltbommel.

Ben jij

 • Iemand die zich goed in een ander kan inleven
 • Communicatief en sociaal
 • Evenwichtig en stabiel
 • Iemand die een goede balans weet te vinden tussen betrokkenheid en afstand houden
 • Een persoon die kan omgaan met mensen van allerlei culturen en levensbeschouwingen
 • Minimaal twee dagdelen per week beschikbaar
 • Bekend met textiele werkvormen
  dan zou het fijn zijn als je ons team kan komen versterken.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Elze Frie, info@ellizincompany.nl, 0624533581
Langskomen kan ook, op afspraak met Elze, in de Boschstraat 92, Zaltbommel

Elliz in Company is een organisatie waar we samen werken en van elkaar leren. We bieden stagiaires graag de mogelijkheid werkervaring op te doen in een sociale onderneming met een zeer diverse groep mensen. Je bent welkom om vanuit je opleiding met jouw talent en interesses een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mensen bij ons. Elliz in Company is een erkend stagebedrijf.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Elze Frie, info@ellizincompany.nl, 0624533581
Langskomen kan ook, op afspraak met Elze, in de Boschstraat 92, Zaltbommel

Help een kind
doneer een knuffel!

© Elliz in company - 2020 | Website door Aanpoters marketingbureau