Openingstijden

Textiel + Shop

Openingstijden Winkel

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9-17 uur
Woensdag: 9-17 uur
Donderdag: 9-17 uur
Vrijdag: 9-17 uur

Openingstijden Textielwerkplaats

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9-17 uur
Woensdag: 9-17 uur
Donderdag: 9-17 uur
Vrijdag: 9-12.30 uur

Fiets + Techniek

Maandag: gesloten
Dinsdag 9-17 uur
Woensdag 9-17 uur
Donderdag 9-17 uur
Vrijdag 9-12.30 uur

Contactgegevens
Boschstraat 92
5301 AG Zatbommel
fiets@ellizincompany.nl
+31 6 4369 3319

Volg ons op:

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els