Sponsors/Partners

SponsorsElliz in Company gelooft in het belang van zelfredzaamheid. Ze wil een voorbeeld zijn voor haar deelnemers en laten zien dat je je dromen waar kan maken door jezelf te ontwikkelen, in jezelf te geloven en samen te werken met anderen.

We zijn een Stichting. Ons streven is een gezonde sociale onderneming te zijn waar we inkomsten uit werk hebben naast eventuele bijdragen vanuit fondsen of subsidies.
Een droom is dat we uiteindelijk zelf een uitstroommogelijkheid kunnen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door hen een betaalde werkplek te kunnen bieden.

Om dit waar te kunnen maken werken we met zijn allen op vrijwillige basis aan onze toekomst. Het inkomen uit werk investeren we in Elliz in Company. Daarnaast zijn we erg blij met de financiële ondersteuning, ons geboden door fondsen en particuliere investeerders.

Mocht u geïnteresseerd zijn om ons bedrijf financieel te ondersteunen vinden wij dat helemaal niet erg en mag u ons gerust 24 uur per dag bellen of mailen!

 

Tot nu toe werden we gesponsord door:
MarketEagle-1        Unknown     nectar-logo    images

logo    vvs-logo  logo-1   logoJos Verstegen witgoed

Autobedrijf Rooijens

 

 

  • Kreyveld Naaimachine Service
  • Mark van Osch (website)


    We werken samen met: 

    logo-1    layout_set_logo    buurtzorg  logo-sportstimulering   SWB-logo-130514verkleind