Gezocht:

Begeleider

Je bent op zoek naar een boeiende vrijwilligersfunctie waarbij je het leuk vind met mensen te werken en hen te begeleiden hun ontwikkeling richting de arbeidsmarkt en/of een zinvolle plek in de maatschappij.

Wat ga je doen?

Bij Elliz in Company werk je samen met andere vrijwilligers en deelnemers. Bij zowel de textielwerkplaats begeleid je mensen tijdens hun werkdag. Je vindt het leuk om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun vaardigheden én persoonlijke ontwikkeling.

Elliz in Company bied een gezellige werkplek waar iedereen welkom is en waar we samen de wereld een beetje mooier maken.

Reageren

Ben je een enthousiaste vrijwilliger die goed kan luisteren, geduld heeft en belangstelling heeft voor mensen? En ben je een of meerdere dagdelen per week beschikbaar? Dan maken we graag kennis met jou.

Neem contact op met Elliz in Company op 06- 24 53 35 81 of info@ellizincompany.nl.

EiC is een kleurrijke en duurzame sociale onderneming in Zaltbommel. Wij maken betekenisvolle producten van kwaliteit door middel van recycling. Die verkopen we in de winkel maar we maken ook producten in opdracht van zakelijke en particuliere klanten. De Textielwerkplaats en Winkel vind je in de Waterstraat 38 te Zaltbommel.