We maken met elkaar producten van gerecycled textiel. De producten worden bedacht door ontwerpers binnen Elliz in Company. Het is belangrijk dat iedereen mee kan werken en daar wordt rekening mee gehouden in de ontwerpen. Er wordt lesgegeven in de verschillende textiele werkvormen die we gebruiken voor het vervaardigen van de diverse producten.

Duurzaam

Er wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van gerecycled textiel. Vanuit de regio worden er door particulieren en bedrijven stoffen aangeboden die niet meer gebruikt kunnen worden. We zijn ook blij met spijkergoed, wol, naaimachines, breipennen, knopen en fournituren zoals band, elastiek, spelden. In de ontwerpen houden we er rekening mee dat we beperkte voorraad hebben van specifiek materiaal en daarmee worden de producten uniek in hun soort.

Wat maken we?

Dekens, vlaggetjes, kussens, tassen worden verkocht in onze winkel in Zaltbommel. Het is ook mogelijk voor particulieren en bedrijven om een bestelling te plaatsen. We maken herinneringsdekens en troostknuffels op maat.

[formulier type=”offerte” onderwerp=”Aanvraag offerte”]