Producten met een verhaal

Gemaakt door talentvolle mensen uit de Bommelerwaard en Rivierenland, die hun plek op de arbeidsmarkt zoeken. Met jouw ontwerp en ons talent wordt een waardevol product gecreëerd op basis van herbruikbaar textiel.

Herinneringsproducten

herinneringsdeken

Herinneringsdeken

Feestelijke vlaggetjes rood wit blauw grijs met rood afgezet lint

Vlaggen

Superheld knuffel konijn

Knuffels

Uw eigen unieke product

Op zoek naar een zakelijk geschenk? Een handige tas gemaakt van afgeschreven vrachtwagenzeil, een wijntasje van uw eigen servetten, een knuffel voor uw patiënten met uw logo in het oortje? Er is zoveel mogelijk, we denken graag met u mee!

Zakelijk maatwerk stoffen vlaggenlijn

Een herinnering voor altijd

Dierbaar textiel is textiel waar je aan gehecht bent. Het heeft een symbolische waarde omdat het gedragen is door iemand die je liefhebt. Het kan de lievelingsjurk van je moeder zijn die je echt niet weg kunt doen als ze er niet meer is. Of de prachtige stropdassen van je opa die hij droeg tijdens belangrijke momenten, het sportshirt van je vader toen hij een wedstrijd won. Het is een product met een verhaal. Dit verhaal begint al bij het gebruik van dierbaar textiel en wordt aangevuld met de liefde die erin wordt gestopt tijdens het proces. Het eindproduct is een herinnering voor altijd.

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els