Etui

Etui blauw

€ 25,- (incl. BTW)

Ook benieuwd hoe onze prijzen tot stand komen? We leggen het je graag uit.

Met het textiel dat je ons aanlevert, kunnen we ook etuis maken. Deze kun je gebruiken als kleine toilettas, of om je persoonlijke spulletjes in op te bergen of mee te nemen. Het ontwerp ervoor maken we in overleg. Het textiel hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. En het is zeker bij de etui leuk om specifieke details uit de stof die je aanlevert te gebruiken. 

Elke etui is een standaard model, dat persoonlijk en uniek wordt gemaakt door jouw textiel. De afbeelding van de etui is daarom slechts een voorbeeld. 

De afmetingen van de etui zijn 12 x 20 x 6 cm.

Stap 1
Bel (0624533581) of mail ons (info@ellizincompany.nl) om een afspraak te maken.

Stap 2
Wij nodigen je uit ter kennismaking en om de opdracht te bespreken. Je kunt dan ook je persoonlijke textiel meenemen.

Eigen etui op maat

 

Wil jij zelf aan de slag met het ontwerp van een etui? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een etui op maat met je. Daarbij maken we altijd gebruik van het textiel dat jij ons aanlevert. Het ontwerp en de prijs bespreken we samen.

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els