Herinneringsdeken

herinneringsdeken

€ 95,- / m2  (incl. BTW)

Ook benieuwd hoe onze prijzen tot stand komen? We leggen het je graag uit.

In een warme deken verwerken we tastbare herinneringen van dierbaar textiel. Elke deken maken wij met zorg en aandacht.  

Het textiel dat je wilt verwerken in de deken, hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Mocht je graag details (broek-/borstzakjes, logo’s e.d.) uit een kledingstuk terug willen zien, dan houden we daar rekening mee. Ook het formaat van de deken overleggen we in het ontwerpproces. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid textiel die je aanlevert en verwerkt wilt hebben. 

Ook kunnen we tricot en kwetsbare stoffen verwerken in de deken. We verstevigen die met vlieseline. We brengen hiervoor extra kosten in rekening, omdat het meer materiaal en tijd kost. De toeslag bedraagt €30 p/m2. 

De afbeelding van de deken is een voorbeeld. Elk exemplaar is uiteindelijk anders omdat hij van jouw persoonlijke dierbare textiel gemaakt wordt.  

Stap 1
Bel (0624533581) of mail ons (info@ellizincompany.nl) om een afspraak te maken.

Stap 2
Wij nodigen je uit ter kennismaking en om de opdracht te bespreken. Je kunt dan ook je persoonlijke textiel meenemen.

Eigen ontwerp herinneringsdeken (maatwerk)

 

Voor bovenstaande dekens werken we met standaard modellen. Mocht je helemaal iets anders willen, dan kan dat ook. We maken dan iets helemaal op maat voor jou. Tijdens het overleg bepalen we ook de prijs hiervoor.

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els