Knuffel Large

Knuffel Large bloemenmuis

Hieronder zie je meer voorbeelden van hoe een Knuffel Large eruit kan zien:

Knuffel large kok
Knuffel large konijn

€ 125,-  (incl. BTW)

Ook benieuwd hoe onze prijzen tot stand komen? We leggen het je graag uit.

De Knuffel Large maken we voor iedereen die iemand moet missen. In een papa-, mama-, opa-, oma-, of heel iemand anders- knuffel verwerken we een tastbare herinnering, zoals bijvoorbeeld een kledingstuk. Een Knuffel Large is ongeveer 70 cm lang.

We kunnen het jurkje of broekje, de hele knuffel of een gedeelte van de knuffel maken van het textiel dat je aanlevert. In het ontwerpproces bespreken we je wensen en ideeën. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de soort knuffel. Op de afbeelding zie je muis. Maar we hebben ook konijn, poes, hond, varken, jongen of meisje.

De knuffel die je hier ziet is een voorbeeld. Elke knuffel is anders omdat hij van jouw persoonlijke dierbare textiel gemaakt wordt.

Stap 1
Bel (0624533581) of mail ons (info@ellizincompany.nl) om een afspraak te maken.

Stap 2
Wij nodigen je uit ter kennismaking en om de opdracht te bespreken. Je kunt dan ook je persoonlijke textiel meenemen.

Eigen ontwerp knuffel (maatwerk)

 

Naast de standaard producten die onze makers met veel plezier maken, kun je ook een heel eigen knuffel bedenken. We ontwerpen deze dan samen en maken de knuffel van het dierbaar textiel dat je ons aanlevert.

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els