Kussen

Kussen vlakken legergroen ecru turkoise cognac donkerblauw

Hieronder zie je meer voorbeelden van hoe een kussen eruit kan zien:

Kussens Elliz in Company
Knuffel large konijn

€ 65,-  (incl. BTW)

Ook benieuwd hoe onze prijzen tot stand komen? We leggen het je graag uit.

Een zacht kussen gemaakt met tastbare persoonlijke herinneringen, gemaakt van dierbaar textiel. Het textiel dat je wilt verwerken in het kussen, hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Het textiel dat je wilt verwerken in het kussen, hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Mocht je graag details (broek-/borstzakjes, logo’s e.d.) uit een kledingstuk terug willen zien, dan houden we daar rekening mee. 

De afmeting van het kussen is 50 x 50 cm.

We werken met een standaard model kussen. De vlakverdeling op het kussen is mede afhankelijk van het textiel wat je aanlevert.

De afbeelding van het kussen is een voorbeeld. Elk kussen is uiteindelijk anders omdat hij van jouw persoonlijke dierbare textiel gemaakt wordt.

Stap 1
Bel (0624533581) of mail ons (info@ellizincompany.nl) om een afspraak te maken.

Stap 2
Wij nodigen je uit ter kennismaking en om de opdracht te bespreken. Je kunt dan ook je persoonlijke textiel meenemen.

Eigen ontwerp kussen (maatwerk)

 

De kussens worden gemaakt in een standaard model, met verwerking van jouw eigen textiel. Mocht je echter helemaal iets anders willen, kan dat natuurlijk ook. We bespreken het ontwerp, je wensen en de prijs van dit maatwerk kussen tijdens een overleg. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els