Rugzak

Rugzak met imitatie-tijgerbont

Hieronder zie je meer voorbeelden van hoe een rugzak eruit kan zien:

Rugzak flamingo
Overzicht winkel met rugzakken en tassen

€ 65,-  (incl. BTW)

Ook benieuwd hoe onze prijzen tot stand komen? We leggen het je graag uit.

Een rugzak waarin textiel is verwerkt van een dierbaar persoon. Of textiel dat jou zelf dierbaar is. Een oud shirt, een stuk stof van een oude pop. Er zijn zoveel mogelijkheden! Het ontwerp maken we in overleg. Het textiel dat je daarbij wilt gebruiken, hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. Het is zelfs mogelijk om speciale details zoals borstzakjes of logo’s uit een kledingstuk te gebruiken.

We werken met standaard modellen voor de rugzak. De afbeelding van de rugzak is een voorbeeld. Elke rugzak is uiteindelijk anders omdat hij van jouw persoonlijke dierbare textiel gemaakt wordt.

De afmetingen van de rugzak zijn 30 x 30 x 8 cm.

Stap 1
Bel (0624533581) of mail ons (info@ellizincompany.nl) om een afspraak te maken.

Stap 2
Wij nodigen je uit ter kennismaking en om de opdracht te bespreken. Je kunt dan ook je persoonlijke textiel meenemen.

Een rugzak op maat

 

Ben je op zoek naar een rugzak die helemaal aan jouw eigen wensen en ideeën voldoet? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een rugzak op maat met je. Een grote, of kleine, maar altijd met het textiel dat jij ons aanlevert. 

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els