Tas

Tas Elliz in Company

Hieronder zie je meer voorbeelden van hoe een tas eruit kan zien:

Tas blauw Elliz in Company
Shopper tas

€ 95,-  (incl. BTW)

Ook benieuwd hoe onze prijzen tot stand komen? We leggen het je graag uit.

Ook in het ontwerp van een tas kunnen we tastbare herinneringen van dierbaar textiel verwerken. Het ontwerp daarvoor maken we in overleg. Het textiel dat je daarbij wilt gebruiken, hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen. En het is mogelijk specifieke details uit een kledingstuk te gebruiken.

We kunnen de hengsels van de tas ook maken van het aangeleverde textiel. Een andere optie is de hengels te maken van leer, die we bevestigen met metalen holnieten. Dit heeft geen invloed op de prijs.

We werken met standaard modellen voor de tas. De afbeelding is een voorbeeld. Elk tas is uiteindelijk anders omdat hij van het door jou aangeleverde textiel gemaakt wordt.

 De afmetingen van de tas zijn 45 x 40 x 10 cm. 

Stap 1
Bel (0624533581) of mail ons (info@ellizincompany.nl) om een afspraak te maken.

Stap 2
Wij nodigen je uit ter kennismaking en om de opdracht te bespreken. Je kunt dan ook je persoonlijke textiel meenemen.

Een tas op maat

 

We kunnen ook een tas maken die heel anders is dan de standaard shopper. In overleg bepalen we de maten en het ontwerp. En dat bepaalt ook de prijs. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om je wensen door te spreken. 

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els