Vlaggen

Feestelijke vlaggetjes rood wit blauw grijs met rood afgezet lint

Hieronder zie je meer voorbeelden van hoe een vlaggenlijn eruit kan zien:

Slingers bloemen
Slingers bloemen oranje
Vlaggen retro

€ 12,50 / m  (incl. BTW)

Ook benieuwd hoe onze prijzen tot stand komen? We leggen het je graag uit.

De persoonlijke vlaggenlijnen worden gemaakt met het door jou aangeleverde dierbare textiel. Dat maakt elke vlaggenlijn uniek. Mocht je graag details zoals broek- of borstzakjes of logo’s uit een kledingstuk terug willen zien, dan houden we daar rekening mee. 

De afbeelding van de vlaggenlijn is een voorbeeld. Elke vlaggenlijn is uiteindelijk anders omdat hij van jouw persoonlijke dierbare textiel gemaakt wordt.

 In overleg bepalen we de lengte van jouw vlaggenlijn.

Stap 1
Bel (0624533581) of mail ons (info@ellizincompany.nl) om een afspraak te maken.

Stap 2
Wij nodigen je uit ter kennismaking en om de opdracht te bespreken. Je kunt dan ook je persoonlijke textiel meenemen.

Eigen ontwerp vlaggenlijn (maatwerk)

 

Voor de vlaggenlijnen werken we met een standaard model, die persoonlijk wordt door gebruik van jouw textiel. Mocht je echter iets heel anders willen met jouw vlaggenlijn, zoals vierkante vlaggetjes of andere wensen, kunnen we dat op maat maken. Tijdens een overleg bepalen we de prijs hiervoor.

Tevreden klanten

Knuffel

Lieve mensen wat waren mijn kleindochters en kleinzoon verrast toen zij de knuffels kregen, gemaakt uit de blouse van hun overleden moeder. Ze waren zo ontroerd en blij. Er zijn al heel wat foto’s van verstuurd. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 

Jenny

Tas

Ik ben heel tevreden en super trots op de mooie tas die jullie van de proeflapjes van mijn moeder hebben gemaakt. Er is met veel zorg en toewijding aan gewerkt. Ik heb hem al verschillende keren gebruikt en is ook handig in gebruik. Het formaat is prima. Hoop dat het jullie inspiratie heeft gegeven voor nieuwe projecten.

 

Meta

Herinneringsdeken en twee knuffels

Elke dag ben ik ontzettend blij en dankbaar dat jullie zo’n mooie deken hebben gemaakt. Het geeft me echt troost om de kleding van mijn lief verwerkt te zien in een prachtige deken. Het ontwerp komt van jullie en is echt prachtig. Het is een blijvende herinnering aan mijn lief.
Voor mijn dochters hebben jullie een knuffel gemaakt en die staat bij alle twee op een speciaal plekje en die knuffel herinnert ze aan hun stiefvader. Ik vind dat jullie geweldig werk verrichten en het helpt mij in mijn rouwproces.

 

Els