Ontdooien, ontplooien, zelf rooien

Bij Elliz in Company werken mensen aan bijzondere producten én aan zichzelf!

Door het leren werken aan betekenisvolle textiele producten geeft Elliz in Company op unieke wijze mensen weer het gevoel dat ze mee tellen. Met aandacht, geduld en doelgerichtheid wordt samengewerkt en geleerd om mensen met motivatie eerst tot zichzelf en vervolgens tot ontplooiing te laten komen. Met als uiteindelijke doel een duurzame plek in de maatschappij en/of arbeidsmarkt.

Samen werken

We werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties zoals Buurtzorg, Welzijn Bommelerwaard, Humanitas, Vluchtelingenwerk, de Voedselbank, Werkzaak Rivierenland, en de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. Samen trekken we op in de ondersteuning van mensen die gemotiveerd op weg willen richting werk en een zinvolle plek in de samenleving.

(Re)integratie

Het kan iedereen gebeuren: door burn-out, ziekte of andere omstandigheden uit het arbeidsproces raken. Tijdens de herstelperiode is het mogelijk bij Elliz in Company aan de slag te gaan. Gezamenlijk maken we een programma op maat, waarin belastbaarheid, zelfvertrouwen en sociale activering een rol spelen. Afhankelijk van je behoeften, vaardigheden en talenten bepalen we samen wat de juiste plek is voor jou binnen onze organisatie. Zo werk je aan jezelf, terwijl je meewerkt en bijdraagt aan Elliz in Company.

Reitegratie werkplaats stoffentafel

Vacatures vrijwilligers

Bestuursleden

Elliz in Company zoekt een bestuurslid Marketing & Sales (vrijwillig)
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger met hart voor het sociaal maatschappelijk domein die haar/zijn kennis wil inzetten om ‘het merk’ Elliz in Company verder op de kaart te zetten. Ervaring met marketing, sales e/o fondsenwerving is een pré.

Stagaire 2022/2023

Bij Elliz in Company werken we samen en leren we van elkaar. We bieden stagiaires graag de mogelijkheid werkervaring op te doen in een sociale onderneming met een zeer diverse groep mensen. Je bent welkom om vanuit je opleiding met jouw talent en interesses een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mensen bij ons. Elliz in Company is een erkend stagebedrijf.