Iedereen is welkom bij Elliz in Company. Dit betekent ook echt dat iedereen welkom is. Mannen, vrouwen, jongeren, ouderen, verschillende culturen, achtergronden en religies.

 

Haitam & Cock

Haitam en Cock zijn een mooi voorbeeld van hoe twee mannen met een totaal ander leven achter de rug, elkaar leren kennen én waarderen door hun werk bij Elliz in Company.

Haitam en Cock

Haitam (56 jaar, gevlucht uit Syrie) en Cock (67 jaar, gepensioneerd in Nederland) spraken elkaars taal niet. En ze hebben ieder een totaal ander leven achter de rug. Toch klikte het tussen hen. Zonder enige kennis van de Nederlandse taal leerde Haitam aan Cock hoe hij op de industriemachine moest naaien. Al doende, leerde Cock aan Haitam de Nederlandse taal. Inmiddels heeft Haitam een werkstageplek bij een autostoelenbedrijf. Af en toe komt hij even langs bij Elliz in Company. Ze vallen elkaar dan luidruchtig lachend in de armen en vertellen elkaar hoe het ermee staat

 

 

Vrijwilligers

Iedereen werkt op vrijwillige basis bij Elliz in Company. De vrijwilligers hebben vanuit hun eigen behoefte en talenten een rol binnen de organisatie. Er is van alles te doen voor de vrijwilligers Je kunt denken aan hulp bij taallessen voor de statushouders, handwerk activiteiten, organisatorische ondersteuning  en nog veel meer.

Wil je ook vrijwilliger worden?